Agenda


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Expositie in Amsterdam tijdens zomermaanden

16 juni - 13:00 - 31 augustus - 17:00

AMSTERDAM – Expositie schilderijen en tekeningen Ruud Spil tijdens zomermaanden
Geopend vrijdag- t/m zondagmiddag 13 – 17 uur  in maanden juni, juli en augustus. Bellamystraat 12 AH – Amsterdam – Vrije toegang
Overweegt u een bezoek, stuur dan een berichtje naar ruudspil@ruudspil.nl omdat openingstijden en periode kunnen veranderen.

Afgelopen jaar was kunstenaar Ruud Spil vrijwel dagelijks een onderdeel van de Ten Kate Markt in Amsterdam Oud-West. Uitgerust met zijn schilderkist en ezel, schildert en tekent Spil de markt, bezoekers en de buurt. Spil is bekend van zijn koeienschilderijen, tegenwoordig zoekt hij de dynamiek van de stad. En plein air schildert hij stadsgezicht- en markttaferelen in Amsterdam.

De markt inspireert me”, aldus Spil, “het is een kleurrijke, levendige plek waar alle mensen samenkomen en verbonden worden. Door live tussen het publiek te werken, laat ik ze als het ware door mijn ogen naar de markt en de omgeving kijken.”

Ruud heeft een unieke kans gekregen om zijn markttaferelen te exposeren in een gerenoveerde pand aan de Bellamystraat – van oudsher de opslag van marktkramen – meer dan 50 werken zijn te bezichtigen.

 

   

 

 

Gegevens

Begin:
16 juni - 13:00
Einde:
31 augustus - 17:00
Agenda Categorie:

Locatie

Expositie Oud-West
Bellamystraat 12 AH
Amsterdam, 1053BL Nederland
+ Google Maps